KOLONIE LETNIE I FERIE ZIMOWE

Od początku naszej działalności jednym z głównych celów jest organizacja wypoczynku letniego i zimowego. Wieloletnie doświadczenie sprawia, że nasze kolonie to moc niezapomnianych przygód. W pięknie otaczającego świata, pod czujnym okiem doświadczonej kadry, wśród rówieśników – nie ma miejsca na nudę! Wspólne wakacje i ferie zimowe są dla nas wszystkich po prostu odlotowe!

SPOTKANIA

Zaczynając w poniedziałek a kończąc na piątku, spotykany się razem, bez żadnego wyjątku. Poniedziałek – korepetycje Wtorek – zajęcia kulinarne Środa – zajęcia muzyczne Czwartek- zajęcia manualne Piątek – zajęcia tematyczne 16.00 – spotkania dla dzieci 19:00 spotkania dla młodzieży i dorosłych Spędzać czas razem bardzo lubimy, a jak się nie widzimy to bardzo tęsknimy! Zapraszamy!

FESTIWAL

Podczas naszej długoletniej pracy z dziećmi i młodzieżą, zauważyliśmy, że są wśród nas bardzo utalentowane osoby. Tak też, ponad 10 lat temu, narodził się pomysł zorganizowania Festiwalu Twórczości Dziecięcej i Młodzieżowej „WIPSNA, NADZIEJA I RADOŚĆ”. Tam właśnie prezentują się młodzi artyści w różnych kategoriach. Zwieńczeniem każdej edycji festiwalu jest uroczysta gala, podczas której poznajmy wszystkich laureatów. Festiwal, to przedsięwzięcie, które z roku na rok ciszy się coraz większym zainteresowaniem, co wpływa również, na promocję naszego miasta.

MISJE

Misje są szczególnie bliskie naszemu Stowarzyszeniu. Zawsze staramy się w pełni angażować we wszelaką pomoc, dzięki której możemy wspierać posługujące w dalekiej Afryce siostry karmelitanki od Dzieciatka Jezus. Cieszymy się, że Nasze zaangażowanie przynosi wiele radości drugiemu człowiekowi, który żyje na drugim końcu świata.

WIGILIA I WIELKANOC

Święta to wyjątkowy czas dla każdego. Wiedząc, jak ważny dla naszych podopiecznych i ich rodzin od wieku już lat, dzięki ludziom dobrej woli, organizujemy wspólne święta. Razem spotykamy się na wieczerzy wigilijnej oraz podczas spotkania wielkanocnego. Wiemy, że to bardzo ważny, by móc zgromadzić przy stole świątecznym tak wielu potrzebujących.

Realizacja witryny
GrupaPNS sp. z o.o.